Saltar al contenido

Sis de Ponent, una flor de piel

Emoción máxima la que es va viure a Ciutadella, en el concierto que van oferir dissabte els Sis de Ponent. Va ser en un Theatre des Born ple fins a la bandera, per al qual s’havia penjat el cartell d ‘«entradas esgotadas». Ahir vespre, la banda va fer el segon concert, en aquest cas, a l’Orfeó Maonès.

Després de tres dècades des del seu naixement, el grup ciutadellenc segueix comptant amb un públic molt nombrós i incondicional. Així is desprèn després d’haver comprovat com la música dels Sis de Ponent aconseguia posar la pell de gallina a més d’un i, fins i tot, feia saltar les llàgrimes entre els asistents, que gaudiren al màxim i s’entregà durant tota la vellada.

El concert a ponent va durar dues hores, durant les quals sonaren les cançons que configuren el darrer treball discogràfic, començant per la que posa nom al disc, «S’avi cara bruta», amb uns ritmes tombals cubans inèdits per al grup; o temes ben sentits, com «Enric», dedicat a Enric Taltavull, o «Escolta es vent», en una versió renovada i molt personal. No faltan títulos clásicos del cançoner menorquí i emblemàtics del grup, com «Ciutat de Parella», «Sa balada d’en Lucas», «A la Vall», «Plora guitarra» o «Vell mariner». Després de «Sant Joan», els Sis de Ponent van tancar la nit repetint «Escolta es vent» i tocant «Bolets».

Leer también:  Quinta positiva para Covid en el Hestia Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *