Saltar al contenido

Meditación Jornades al Llatzeret

Meditación Jornades al Llatzeret

El Llatzeret acull la primera edició del YogaGallery Menorca, una iniciativa promoguda per Duna Yoga i Lagencia, que inclou ioga, art i music i que se celebra fins al pròxim dia 30 maig. S’hi han inscrito un total de 379 personas, con una participación variable en cada una de las cinco jornadas en las que consisteix aquest esdeveniment que mescla diversas disciplinas amb la meditació com a fonament essencial.

La cerimònia inaugural va tenir lloc aquest dijous i va comptar amb la presència del mestre Surinder Singh, que s’ha desplaçat expressament des de Rishikesh, l’Índia, a més de la resta del professorat que dirigeixen les diferents clase maestra i de 63 persones que van poder gaudir d’aquesta experiència que aspira a convertir-se en una trobada anual. També estava previsto l’assistència del mestre Vinal Sharma, però finalment no es va poder desplaçar des de l’Índia.

Ahir, l’assistència va ser de 90 persones, quantitat que es manté per a la jornada d’avui -concretament 98 asistents-, mentre que per a demà i dilluns està previst que 69 i 59 persones, respectivament, participin.

‘Clase maestra’

Las diferentes clases magistrales son impartidas por mateix Surinder Singh, la brasilera Rochelle Mello, la francesa Juliette Campbell-Allard y los profesores del Dunda Yoga Estudio de Menorca, Laia Hernando y Gabriel Balleste. Se trata de cuatro disciplinas que denominamos «Armonía», «Paz Interior», «Alegría».

Más tarde, las tres primeras jornadas finalizaron con una interpretación musical, a cargo de Pere Arguimbau Trio (jazz), Pau Cardona (cel·lo) y Xavier Larsson (saxo).

L’art també hi és present a les instal·lacions en que s’hi realitzen les classes amb obres de l’escultora Laetitia Lara i del pintor Francesc Florit Nin, pel fet que ambdós comparteixen a vessant espiritual that lliga completement amb aquesta iniciativa. «Lara treballa la relació entre el fet humà i el fet diví a través dels arquetips de la deessa Terra, mentre que Florit Nin ha dedicado part dels seus quadres a la representació de cranis en què es dibuixen somnis acolorits que connecten l’home amb relitats que fugen als límits imposats per la realitat material », subratlla l’organització.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.