Saltar al contenido

L’IES sa Blanca Dona fomenta l’emprenedoria

L’IES sa Blanca Dona organitza el dijous 3 de març la I Jornada d’Emprenedoria i Marqueting al Centre Cultural de Jesús, amb un programa on destaquen importants noms del món empresarial i emprenedor d’Eivissa que donaran a conèixer el seu camí fins a l’èxit, les seves històries vitals d’emprenedoria i claus per emprendre.

Organitzada des l’aula d’emprenedoria del centre i amb la col·laboració de l’alumnat de 2n curs de Marqueting i Publicitat, té per objectiu fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat d’FP, apropar-los al món empresarial i crear nuevas conexiones entre el mundo empresarial y académico.

La jornada s’iniciarà a les 9h amb la xerrada de Nacho Rodrigo, director de RRHH de Six Senses Ibizak que sota el títol ‘Lideratge amb la generació Z’, aportará noves idees en el món de lideratge empresarial. A continuum, Toni Riera, director general de Harinus, contará con la seva empresa s’ha convertit en la història de la seva vida.

El emperador y emperador Dani Mattioda, fundador de Dmediterráneo, clausula explícitamente por el éxito del tour de aventura. Finalitzare la jornada de matí amb la taula rodona ‘Del taller a l’èxit. Emprendre en moda i artesania’, que comptarà amb artesans emprenedors com Alberto Serra i José Antonio Marí de Vintage Ibiza, Sandra Riera de s72Hats Ibiza i Giada Forneris de PlusTic Lab.

La jornada continúa a la tarda amb Guillermo Rodríguez, director global de Xarxes Socials a Palladium Hotel Group, amb les ‘Claus per a què les xarxes socials impactin al teu negoci’. Posteriorment, Jose Luis Trenco de Mucho Ticket en donarà les claus per cercar oportunitats en emprenedoria.

La Jornada finalizó José María Ramón, CEO de Neobookings, sobre las palabras ‘En busca de la felicitación’ y Diego Calvo, CEO i Cofundador de Concept Hotel Group, sobre ens explicarà ‘Com fer de la teva passió el teu negoci’.

Leer también:  Muchas ganas de disfrutar con el Viernes Santo en Vila

A jornada también se presentaà l’aula d’emprenedoria del center, la qual està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea – NextGenerationEU, i beà un nou espai al center que facilitarà els instrumentes necessaris per a la constituya microempresas, així com fomentarà la col·laboració i aprenentatge entre alumnes, exalumnat, empreses, institucions i organitzacions

L’assistència a la jornada és gratuïta amb registre previ mitjançant la web de la jornada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *