Saltar al contenido

Formentera: obert el termini de participació per al Concurs de Fotografia Beni Trutmann

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que ja s’ha obert los términos de presentación de fotografías pel Concurs de Fotografia Beni Trutmann. Los instantanes están presentes al final de 12 años. Aquest certamen, referent fotogràfic de l’illa, enguany celebra la seva XIX edició.

la consellera de cultura, susana labradorha consignado que una conquista es una homogeneización de una fotografía extraordinariamente atractiva suís enamorat de Formentera, sobre va viure quaranta-quatre anys i va deixar més de 30.000 fotografías que mostren el seu amor cap a l’illa i cap a la seva natura. “És per això que Formentera en tots els seus vessants —el paisaje, la fauna, la vegetació, la cultura i el patrimoni o la interacció humana— esdevé la protagonista del concurs, amb l’objectiu de transmetre un compromís amb la defensa i preservació de la nostra illa ”, ha asegurado a la consellera, que ha animat a la població de l’illa i visitants a participar.

Categorías color, blanc i negre i foto denúncia

En las categorías color, blanc i negre i la ja consolidada catagoria foto denúncia, los participantes pueden presentar fins a un máximo de tres fotografías. Los formatos permesos són quadrat, digital, classic i panoràmic i es podrà optar al primer, segon i tercer premi per a cada catagoria, dotats amb 500, 300 i 200 euros respectivament.

Les fotografías d’aquestes tres primeras categorías se podrán presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), o a través de correu certificat i/o administratiu dirigit al Consell Insular de Formentera (plaça de la Constitució, 1, 07860 Sant Francesc, Formentera) hasta el 12 de abril de 2022.

categoría júnior

Aquesta catagory tan popular està enfocada a joves d’entre 12 a 18 anys, els quals podran participar via correu electrònic (concursfoto@conselldeformentera.cat), enviant un maxim de 3 imatges, fins al 12 d’abril. El primer premi d’aquesta catagoria rebrà una càmera digital compactael segon una càmera digital instantània i el tercer càmera esportiva.

Leer también:  'Jesús en Transición': "En este pueblo, los coches ocupan casi todos los espacios públicos"

Les obres premiades passen a formar parte de l’Arxiu d’Imatge i So i queden en posesion del Consell Insular de Formentera, que les pot utilitzar, sense fins lucratius, en qualsevol de les formes gràfiques que cregui oportunes (pòsters, cartells, Internet , etc)

Trayectoria

Els dinou anys de trayctòria han deixat un arxiu fotogràfic molt valueds per a la institució, amb aproximadament 1.200 fotografías i amb més tres-cents participantes. L’expansió d’aquest certamen s’ha fet palesa amb l’arribada de fotografies innseents of differents indrets of the peninsula i, fins i tot d’altres països europeus.

Exposición y entrega de premisas

El concurso culminará en una exposición de una selección de fotografías que se expondrán en la Sala d’Exposicions (Ajuntament Vell) a partir del día 2 de mayo de lliuraran els premis als guanyadors o guanyadores d’aquesta XIX edició; i restarà oberta fins al 14 de maig. Para más información, puede consultar el bajo del concurs a la web del Consell de Formentera.

Leer también:  Los trabajadores de Ryanair inician su tercera huelga del verano

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *