Saltar al contenido

el propio 28 maig, a la Plaça Major de Palma, milers de persones faran posible una fita històrica

Será una jornada histórica. A l’alçada de les grans mobilitazcions populares. Milers de persones ja tenen reservada la data i niran a la plaça Major de Palma a fer Història.

El TROZO convoca entitle i persones d’arreu de les Illes Balears a conformar un gran mosaico humà amb el lema ‘Avui per demà‘.

L’activitat a la seu del GOB és frenètica. Desenes de voluntaris preparen la gran mobilització del Deshabilitado el 28 de mayoque serà per fer l’acte central d’aquesta campanya de mobilització social i ciutadana, que convida tothom a sumar-s’hi.

«Volem fer tot el que estigui a les nostres mans perquè que infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social», expliquen des de l’entitat ecologista.

Segons el GOB, hi ha molts motius per mobilitzar-se el own dia 28 per fer un gran mosaic humà: «estam plantejant una Llei pionera que podria situar les Illes Balears com a referent a tot l’estat, en la consciència col·lectiva d’un poble que mira els errores del seu passat per prevenir i salvaguardar el seu futur».

L’acto central de la campanya de la ILP # AvuiPerDemà será el propio 28 de mayo en la Plaça Major de Palma, on milers de persones constituyenan un gran mosaic humà. També hi haurà actuacions musicales i altres activitats.

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya poden escriure al correu electrònic: avuiperdema@gobmallorca.com.

Leer también:  Detenido tras volar de Ibiza a Italia por intento de asesinato de un rapero

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *