Saltar al contenido

Eivissa i Formentera tindran una oficina de dinamització per a la transició energètica

mil Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears ha estat presentat a les administracions, entitats empresarialess, socials i sindicats d’Ibiza y Formentera. Per tant, les Pitiüses disposaran d’dinámica de la energía para la traducción energéticasegons ha explicat el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes.

«Tenim un pla ambiciós per a accelerar la transició energètica que tant necessitem, no només per fer front a l’emergència climàtica sinó també per plantar cara a l’emergència energètica que estem vivint», ha declarado el cónsul. «Necessitam la implicació de tots els agent d’Eivissa i Formentera per a la penetració de renovables a mbdues illes, i és per això que posarem a l’abast de la ciutadania uns espais on puguin accedir i resoldre tots els dubtes que tinguin o sol·licitin els ajuts per tal d’implantar renovables».

Aquests espais tenen com a objectiu prestar servicio presencial y telemático a la ciutadania i al teixit empresarial, així com l’acompanyament d’ajuntaments en la proyecto de identidad, presentación impulsiva subvencionesaixí com sensibilitzar i informar a través de l’organització d’esdeveniments, elaboración de materiales en la seva diffusió.

La función de las oficinas es asegurar que la transició energètica és inclusiva i, per tant, arriba a totes les capes de la societat. Des cadascuna de les oficines s’organitzaran un mínimo de 20 activitats anualesi en total seran 100 activitats anuales en almenys 20 municipis arreu de les quatre illes.

L’oficina para una traducción energética elaborarà materiales i continguts digitales que contribuyó a sensibilizar en materia de transición energética, un mes de proporcionar información general en relació amb qüestions energètiques com la factura elèctrica, els]iments per instal·lar autoconsum, la mobilitat elèctrica, exemples de bone pràctiques, etc. Búsquedas materiales hauran d’estar adaptats a diferentes tipologías de público com els sectores empresariales, ciutadania en general, escoles, administracions públiques, etc.

Leer también:  Ibiza: Los Don Pepe

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *