Saltar al contenido

Diferents convocatòries en motiu del Dia Internacional de la Dona a les Balears

Dimarts, 8 de marzo, Día Internacional de la Dona, s’han convocat diferents concentracions i manifestacions per a reivindicar aquesta data. També, rights and ajuntaments han organitzat diferents actes tant pels muere previs com pósters al dia clau.

Si començam per ciutat, el Movimiento Feminista de Mallorca ha convocado la manifestación central del 8-M a Palma a los 19 ha la plaça d’Espanya. Abans, pero, a Calviá es farà l’acte ‘Rebuig, Design i Record de les víctimes de violència masclista’, a les 12 h, davant de l ‘IFOCen el qual es recordarà totes les dones assassinades; yo, un Andratx, l’Asociación Círculo de Mujeres Andratx ha organitzat un acte commemoratiu seguit del concert ‘Ellas, mujeres que hicieron historia‘, a la plaça d’Espanya a las 18 h.

A la Part Forana, a les 11 h es penjarà una banderola a l’ajuntament d’Inca i, seguidamente, CCOO llegirà el manifiesto. A Alcúdia y Pollença, la lectura será a las 12 h; I a Sa Poblaa les 19 ha la plaça Major.

Alabama Plá de Mallorcala lectura de manifiesto de les 18.30 ha l’ajuntament de Porreres remates para un musical actuette y carrec de gloria de julia I Víctor Leiva, de Vers Endins. A Montuiries llegirà el manifest a la plaça Major a les 19 hia Vilafranca de Bonany, después de la lectura a las 20 h, s’il·luminarà el pòrtic de l’ajuntament; l’acte ha estat organitzat pel Col·lectiu de Dones per la Igualtat i el consistori municipal. També, la Comisión de Igualdad de Algaida, Pina i Randa difondrà per les xarxes socials una copia del manifiesto.

A Menorca, l’ajuntament de Maó penjarà una pancarta reivindicativa a las 10.15 h, ia Ciudadela, s’ha convocat una concentració a les 18 ha la plaça de ses Palmeres. A Ibizales organitzacions feministes de l’illa han organitzat, a las 17.30 h, un taller de confecció de cartells , al parc de la Pau, per, tot seguit, a les 18 h anar en manifestación aletas al final del parque Reina Sofia; finalment, a les 19 h, al mateix parc, es llegirà un manifest. A Formenteraa la plaça de la Constitució de Sant Francesc, hi ha una concentració convocada a les 17.30 h, la qual acabarà amb una manifiesto lectura i batucada.

Leer también:  IX Foro de Turismo de Ibiza que tratará sobre resiliencia y rentabilidad en 2023

Fora de les Balears, les convocatòries son a la plaza de la universidad de barcelonaa la plaza de la u d’octubre de Girona a la plaza de Ricard Vinyas Delaware Lérida, a las 18 h; a Tarragona serà a les 19 ha la plaça Imperial Tàrraco. També, en la calle dels Sapadors, 48, de Valencia, a las 17 h; ia les escalas jorge Juan D ‘Alicante ia la plaza M. Agustina de castellona les 19 h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *