Saltar al contenido

Máxima igualdad en la Liga Balear entre la CECA de Ciutadella y el Àgora Megaescacs de Mallorca

Ja hem passat l’equador de la màxima categoria dels escacs de les Illes Balears, en aquesta primera fase i el CECA i l’Àgora Megaescacs se mantiene al frente de la clasificación con un pleno de victorias 4 de 4, pero con un mayor coeficiente de desempate por parte del CECA, en Tercera posición y a 4 puntos del líder se encuentra Hijo Dametoque comparto con Mallorca Isolani, després de la seva derrota de 3,5 a 1,5 davant el CECA, després es troben amb 3 punts Sa Dragonera i Reis i Dames de Llevant, tanquen la clasificació Puig d’en Valls d’Eivissa i La Balanguera amb 1 punt cada un després del seu empat al seu matx particular i sembla que hauran de lluitar per no descender a la segona Fase. Encara queden 3 rondes i tot sembla que el darrer partir d’aquesta primera fase decidirà qui serà el guanyador.

Competiciones en Mallorca

Alcúdia líder en solitario en la categoría de Preferente con un total de victorias y con 8 puntos después de derrotar 3,5 a 1,5 a l’Àgora Megaescacs B, després de la primera derrota de Vuit Peons que comparte el segon lloc amb 6 punts a l’equip de Maria de la Salut que derrotará contundentemente de 4,5 a 0,5 al campo de uno de los equipos más veteranos de la categoría el Llucmajor; nova derrota del Mestral Palmanyola que encara no ha puntuat.

A primera La derrota de l’Inca a mans del Campos ocasiona que siga el nou líder y en solitario con 8 punts, mientras que el Tròpic amb 7, ocupa el segon lloc i l’Inca pasa a 3era posició amb 6; a Segona A la derrota del líder Incacs Es Raiguer davant el Tròpic B, ocasiona que el canvi de lideratge ara encapçalat amb 7 punts pel Tròpic B; a segona B el Tròpic C guanyant per la mínima continua mantenint el lideratge amb 8 punts, segon sa Dragonera C con 6 punts i tancant la classificació Es TarongerReis i Dames con 0 punts; mientras que en el 3er després de los resultados, tiene por primera vegada un líder en solitario y con 8 punts, el Binissalem que guanyà per 0 a 4 al Centro Solleric el que se queda con 6 punts los mateixos que Incacs des Raiguer C i Sa Poblafinalment a la categoria de Promoció lider, canvi de líder amb 6 victòries i 2 empats el’Àgora Megaescacs con un punto menosIncacs des Raiguer.

Leer también:  Podemos en Baleares: la dirección dimite en bloque

Campionats de Mallorca individuales, femeninos, veteranos y sub 18

Al femení després de 3 rondes la jugadora de Maria de la Salut, Maria Antònia Vicens segueix guanyant i és col-loca amb 3 punts en la primera posició, mentre Cristina Sureda després del bye sol-licitat, és segona amb 2,5 del club Reis i Dames; la propera jornada s’enfrontaran les dues primeres; Els resultats de la tercera ronda deixen el jugador de Maria de la Salut en Toni Ballester con 3 punts lider de la categoria de Veteranos, pero hi ha un grup format para Pedro Ramón (Algaida), Francesc Aguiló (Inca), Juan Antonio Guzmán (Llucmajor), Miguel Cerdó (tròpic) i Joan Gayà (Maria) que també lluitaran pel títol ja que estan a mig punt del 1er; a sub 18 Miquel Sureda (Rei i Dames) manda en la clasificació amb 3 punts, mientras que Diego Ubieto de La Balanguera és segon amb 2,5.

Menorca

A la categoría Preferente, continua intratable Es Castell després de derrotar Alaior-Es Mercadal. En los otros tres enfrentamientos, victorias de 2’5 a 1’5: Los Boscos, Ferrerías i el CECA B.

Encapçala la clasificación el Castell A amb 8 punts, Los Boscos amb 6 i amb 5 ens trobem el CECA B i el Ferrerías.

A la categoria de Primera, empat inesperat del lider Es Castell C davant Alaior-Es Mercadal, en segon lloc es troben el Sant Lluis B i el CECA D amb 4 punts.

Comienza la competición Escolar en Menorca

59 joves escaquistes menors de 16 ans de tots els municipis de l’illa, competixen en dues competicions escolars, per una banda hi trobam el sub10 i sub 8 i l’altra el sub12, sub14 i sub16; destacant els 11 nins i nines menors de 8 ans; también ressenyar que hi ha un percentatge de nines molt alt, arribant a quasi el 25%, molt pocs torneigs de l’Estat espanyol arriben a aquestes quantitats; les partides es desenvolupen a Es Mercadal i el proper dissabte tendrem la segona ronda.

Leer también:  Caravanas en Baleares | Crecimiento exponencial: de 940 a 4.232 en 9 años

Eivissa- Formentera

Després de 4 rondes, al capdavant de la classificació és liderada pel Puig d’en Valls B con 8 punts, seguit per l’Ibiza 64 A amb 7 i 3r Peña Deportiva A con 6, tanca la clasificación CE AXEDREZ Yebisah.

En Eivissa se organizarán unas simultáneas de escacs con el título ‘escacs per a la igualtat’ el 4 de marzo en el paseo Vara del Rei a las 11.00 del mediodía, de lunes a domingo.

Más información en la web de la Federació Balears: https://www.fbescacs.com/ca/

Notícies del món dels escacs: Joan Pedro Cerrato nou President de la Federació

Després de la renúncia inesperada del presidente Sebastià Massanetel que no arribà als dos primers anys de mandat, hem de ressenyar la valentia de l’escaquista i grans organitzadors de torneigs internacionals i locals d’escacs, Joan Pedro Cerrato, por querer asumir este cargo de encabezar un proyecto tan apasionante como son los escasos y tan difíciles de gestionar en nuestras Islas; el que si podemos decirle que ya ha aconseguido una fita prou importante como fue el paso diumenge a la asamblea extraordinaria esser votat per unanimitat dels assembleistes assistents que han dipositat la seva confiança. Ara a treballar aquests dos propers anys amb la vista centrada en gestionar els escacs i sobretot en recuperar el consens entre totes aquelles persones, entitats i clubs que treballen i estimen els escacs a la nostra comunitat.

Properes competicions que hi haurà a les Illes Balears:

– Campionat de parelles mixtes que se jugarà a Manacor el 26 de febrer, dins el marc del dia de les Illes Balears i també el Campionat de les Balears d’Escacs Ràpid que també se celebrarà a Manacor el dia 1 de març.

Leer también:  "Es hora de poner una agenda balear en la copa".

Y para profundizar en el tema aquí la
fuente

19a6d86abbe0f0232116cb56ba875840
Periodista en Gaceta Balear

Marc García es un periodista español que lleva más de 30 años trabajando en el campo del periodismo. Ha trabajado como periodista en varios medios de comunicación, como la televisión, la radio y la prensa escrita. También ha trabajado como periodista independiente.

Marc García estudió periodismo en la Universitat Pompeu en Barcelona. Tras sus estudios, comenzó a trabajar como periodista en el diario El Mundo. Después trabajó como reportero en el canal de televisión Antena 3.

En 2006, Marc García comenzó a trabajar como periodista independiente. Ha escrito artículos para varios periódicos y revistas, como El País, El Periódico, y La Vanguardia. También ha escrito artículos para la página web del periódico español El País.

En 2011, Marc García ganó el Premio Nacional de Periodismo por su trabajo como periodista independiente.

Actualmente, Marc García trabaja como periodista en el diario GacetaBalear. También es periodista independiente y escribe artículos para varios periódicos y revistas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *